Gastcurator

ARCHIEF

ExpositionHistory2

AGENDA

De galerie biedt elke drie maanden een podium aan ontwerpers en kunstenaars om hun werk en inspiratie te delen. De nieuwe expositie is van gastcurators

van september tot eind november 2017 exposeren:

 

HANNAH BLOM

maakt beelden die verrassen, prikkelen, zoeken en spelen. Zowel figuratief als abstract wordt er gezocht naar een spannende, niet voor de hand liggende vormentaal. Lassend zoekt zij haar weg de ruimte in.

In de expositie bij Stark is de natuur wuivende grassen en bloemen uitgangspunt voor haar werk. Ook zijn er houtsculpturen van de hand van Hannah te bewonderen.

ANS STEUTEL

In 1998 is ze begonnen met de beroepsopleiding Keramische Technieken in Gouda, en kreeg les van o.a. Christine Jetten en Lucky Lambo.

Het werken met klei is meer dan een hobby; een beroep: het is een passie! Tijdens het bouwen, schilderen, decoreren, glazuren enz. vergeet ik alles: het is opgaan in de materie! Ik denk dat u dit in mijn werk terugvindt!

KIM TEN OEVER

Haar glaswerk heeft een helderheid en natuurlijkheid in beeld en verhaal, waardoor een geheel eigen vormgeving zichtbaar is.

MARINA MAAS

Eigenzinnig en karaktervol – dat zijn de kenmerken van de exclusieve tassen van Marina.

Een tas van Marina is niet zomaar een accessoire, maar een persoonlijke keuze die je graag dagelijks bij je draagt.

 

vanaf eind november tot eind februari 2018 is Toos den Poppel de gastcurator.

 

Nieuwsgierig? U bent van harte uitgenodigd voor deze bijzondere gast-expositie.

Het Stark in kunst teamStark in kunst • Bloemendalse Binnenpoort 12 • 3811 GD Amersfoort • Telefoon: 033-4613230 • e-mail: info@starkinkunst.nl