Gastcurator

ARCHIEF

AGENDA

De galerie biedt elke drie maanden een podium aan ontwerpers en kunstenaars om hun werk en inspiratie te delen. De nieuwe expositie is van gastcurators

Op dit moment presenteren:

Sacha Wendt, Ilse Evers, Mariska Eyck, Edith van Eijden en Olivia Bertus

De nieuwe expositie is van gastcurator Sacha Wendt. Zij koos voor 4 vrouwelijke mede-kunstenaars voor deze expositie; Ilse Evers, Mariska Eyck, Edith van Eijden, en Olivia Bertus, die zij allen om hun eigen wijze bewondert; hun kwetsbare uitingen, hun stoere voorkomen, hun levendigheid en bovenal hun kunstuitingen.

Sacha heeft haar eigen 2D-Bags tassen lijn ontwikkeld. Unieke en kunstzinnige tassen, soms in kleine series en meestal met een vleugje humor of grap.

Ilse Evers, de ambachtsvrouw achter EVERSOM, tovert afgedankte Rotterdamse brandweerslangen om tot robuuste stijlvolle tassen en accessoires. In het materiaal zitten littekens, gebruikssporen van ruim 10 jaar trouwe dienst.

Tekenen doet Mariska Eyck van het moment dat ze een potlood vasthouden. Mariska maakt schilderijen, tekeningen en collages.

Als autodidact heeft Edith van Eijden ontdekt dat klei het favoriete materiaal is om zich creatief te uiten. Ze werkt voornamelijk met de raku-en naked raku techniek.

Olivia Bertus is ontwerper en maker van o.a. tassen en accessoires. Haar liefde voor dessins zie je terug in haar werk. Ze laat zich inspireren door kleuren, materialen en structuren.

Nieuwsgierig? U bent van harte uitgenodigd voor deze bijzondere gast-expositie.

Het Stark in kunst teamStark in kunst • Bloemendalse Binnenpoort 12 • 3811 GD Amersfoort • Telefoon: 033-4613230 • e-mail: info@starkinkunst.nl