Carina Riezebos

Carina Riezebos is hoofdontwerpster van Royal Leerdam Crystal. Studio Carina Riezebos aan de Wijkerstraatweg 211 in Velsen-Noord is de plek voor de liefhebber van glaskunst.
Carina Riezebos ontwerpt en produceert vanaf 1996 haar eigen collectie glaswerk.

De collectie bestaat uit twee groepen glaskunst Art en Appliance. Art vertegenwoordigt de kleinschalige producties, voornamelijk lichtmeubels en unica. Appliance staat voor het meer toegepaste werk zoals wijnglazen, karaffen, borden, kommetjes en vazen.

De studio is dé plek waar je een overzicht kunt krijgen van het gehele assortiment van Carina Riezebos, je kunt er zowel de vaste collectie als de unica stukken bekijken en zien wat er de afgelopen jaren aan opdrachten is gedaan. Ieder product is volgens traditionele technieken met de mond geblazen en voortgekomen uit liefde voor het vak en vakmanschap. De producten zijn van hoge kwaliteit en gegarandeerd een bijzonder bezit.

Het object genaamd ‘Lightbowl’ is een traditioneel met de hand gemaakt object, welke niet alleen bijzonder fraai is maar ook praktisch! De Lightbowl is een sieraad voor het interieur!Stark in kunst • Bloemendalse Binnenpoort 12 • 3811 GD Amersfoort • Telefoon: 06-16089283 • e-mail: info@starkinkunst.nl