11-12-2016 De inspiratiemakers

ExpositionAgenda2

ARCHIEF

ExpositionHistory2

AGENDA

Met trots nodigen wij u uit voor de opening van onze nieuwe gastcurator expositie op zondag 11 december 2016

De galerie biedt elke drie maanden een podium aan ontwerpers en kunstenaars om hun werk en inspiratie te delen. De nieuwe expositie is van gastcurators

Liezette Gerrits en Jet Broekstra uit Enschede (‘de inspiratiemakers’), die samen met enkele kunstenaars hun bijzondere werk tentoonstellen. Gastcuratoren krijgen in Stark in kunst volledig de vrije hand om hun bijzondere werk te tonen.

De aanleiding voor deze expositie is InspiratieBronWater, een flesje dat je kunt vullen met bronwater uit de kraan. Het flesje in combinatie met kraanwater zorgt voor een inspirerend klein kunstwerk dat gebruikt kan worden maar ook als accessoire mooi is voor in huis. In de winkel zijn 60 verschillende flesjes uitgestald. Allemaal met de achterliggende boodschap die gaat over bronwater uit de kraan.

Naast de bronwater flesjes etaleren Liezette Gerrits en Jet Broeksma werk van andere kunstenaars.

Mark van Loon zorgt voor inspiratie met zijn inspiratieblokken. Iris Helene Jansen en Annelien Dam (twee jonge kunstenaars die in 2016 de Volksparkprijs wonnen) tonen hun tekeningen en grafiek. Danielle Spoelman (winnaar van de Volksparkprijs in 2015) is naast beeldbinder (verbinden van mensen en kunstwerken) en schrijver ook autonoom kunstenaar. Judith Schepers maakt tekeningen en gebruikt deze als inspiratie om hangers en broches mee te maken. En tenslotte Jan Gert Kamping die speciaal voor Stark in Kunst de Amersfoortvaas maakte met 3d print technieken.

Op zondag 11 december om 15.00 uur zijn de Inspiratiemakers en haar mede-exposanten er om u te informeren en te inspireren aan de hand van hun getoonde werk.

Nieuwsgierig? U bent van harte uitgenodigd voor deze bijzondere gast-expositie.

Het Stark in kunst team



Stark in kunst • Bloemendalse Binnenpoort 12 • 3811 GD Amersfoort • Telefoon: 033-4613230 • e-mail: info@starkinkunst.nl