11-05-14: Britt Kleiberg

ExpositionAgenda2

ARCHIEF

ExpositionHistory2

AGENDA

Stark, anders in kunst’, biedt regelmatig wisselende exposities in de grote etalages van het historische winkelpand.

Mijn naam is Brigitte Kleiberg (Britt) uit Harderwijk en ik schilder dieren van over de hele wereld in een moderne vrolijke stijl!

De gedachtegang achter mijn werk

Dieren inspireren me al mijn hele leven. Alles wat ik zie, lees en ervaar, vertaal ik in positieve vorm naar de realiteit. Met mijn werk wil ik mensen bewust maken van alles waar we mee leven en dit te bewaren voor de toekomst.

Vrijwel achter ieder schilderij gaat een verhaal schuil. De kleuren vertellen over de leefomgeving van het dier, maar kan ook vertellen over dagelijkse gebeurtenissen. Zelfs de samenstelling van meerdere dieren op een doek geeft aan dat we een wereld delen; dat we samen in deze wereld leven.

Vele dieren heb ik geschilderd voordat ik naar ze afreisde: ik wilde ze ontmoeten in hun wereld. De wereld waar zij met ons in leven. Na mijn ontmoeting met dieren in Centraal Amerika (zoals de miereneter, de jabiru, de toekan en pelicanen), heb ik nog meer waardering en bewondering gekregen voor ze.

Ik schilder alles op muziek welke veelal afhangt van het werelddeel waar het dier zich van herkomst geworteld heeft.

Meer informatie?

Neem gerust een kijkje op mijn website:
http://www.britt-art.nl

Vind je het leuk om te volgen waar ik mee bezig ben? Meldt je aan voor m’n nieuwsbrief, welke te vinden is op mijn site.

Je kunt me ook volgen op Facebook:
http://www.facebook.com/britt.art.nl



Stark in kunst • Bloemendalse Binnenpoort 12 • 3811 GD Amersfoort • Telefoon: 033-4613230 • e-mail: info@starkinkunst.nl