Anna van Duin

ExpositionAgenda2

ARCHIEF

ExpositionHistory2

AGENDA

Stark, anders in kunst’, biedt regelmatig wisselende exposities in de grote etalages van het historische winkelpand.

Van 5 november – 10 december exposeert papierkunstenaar Anna van Duin enkele van haar papierkunst bij ‘Stark anders in kunst’.

Anna van Duin over haar werk

In mijn papierkunst is vaak een verbeelding te zien van de combinatie ven kwetsbaarheid en taaiheid. Daarbij streef ik om mijn schalen zó vorm te geven dat de grens opgezocht is waarbij de schalen een eenheid blijven, terwijl tegelijkertijd de transparantie mooi zichtbaar is. Ze zijn subtiel. Daar tegenover staan de schalen met het motief van de zee en het jutten. Die schalen zijn juist stoer.
Het gaat er altijd om de juiste materialen bij elkaar te zoeken en veel van het papier maak ik ook zelf.
De schalen met de grootste transparantie en flexibiliteit zijn gemaakt van louter papiervezels, in ongeperste vorm.
Ik heb na mijn eerstegraads opleiding als docent tekenen/schilderen/mixed media gedurende twee jaar workshops en een masterclass gevolgd over papiermaken en verwerken bij De Middelste Molen in Loenen op de Veluwe. Dat is een ambachtelijke papiermolen.

www.annavanduin.nl www.a-uniquedesign.com

Het werk van Anna is te bezichtigen van woensdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur. Tijdens de KunstKijkRoute(geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Bloemendalse Binnenpoort 12, Amersfoort) op zondag 16 november zal Anna aanwezig zijn om haar werk te vertellen.
‘Stark anders in kunst’, richt zich op de presentatie en verkoop van producten van startende en gerenommeerde kunstenaars en ontwerpers. Stark biedt de ruimte om hun unieke producten te verkopen en biedt Amersfoort en omstreken een telkens wisselende en gevarieerde collectie



Stark in kunst • Bloemendalse Binnenpoort 12 • 3811 GD Amersfoort • Telefoon: 033-4613230 • e-mail: info@starkinkunst.nl